Adverteren

Adverteren op Koffiebonen.net? Dat is natuurlijk mogelijk. Zo bereik je direct duizenden koffieliefhebbers in Nederland.

Wij bieden adverteerders de mogelijkheid om met reclame banners, advertorial of betaalde link(s) te plaatsen. De standaard reclame banner kunnen worden verspreid over de gehele website, geselecteerde categorieën of pagina’s.

Bijvoorbeeld een banner van 300 x 250 in een zijbalk.

Een advertorial is ook mogelijk. Dit is reclame in de vorm van een blog/artikel. Deze kan door de adverteerder worden aangeleverd, maar ook door ons zelf worden geschreven.

De derde mogelijkheid is een link plaatsen op een van onze bestaande pagina’s of artikelen. Deze kunnen voor de duur van 1 of 2 jaar worden gekocht. Daarna kan deze verlengd worden.

Tot slot bieden wij potentiële adverteerders de mogelijkheid om te adverteren in onze nieuwsbrief. De voorwaarden hiervoor zijn op te vragen per mail.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, neem dan contact met ons op via info@koffiebonen.net.

Winacties voor onze bezoekers

Naast het plaatsen van banner advertenties is het ook mogelijk om en prijsvraag/winactie te organiseren. Een prijsvraag organiseren kan in dat geval in samenwerking met ons. Wij kunnen bijvoorbeeld middels een artikel uw prijsvraag of actie onder de aandacht brengen.

De actie dient wel gerelateerd te zijn aan koffie, koffiebonen, koffiemachines of andere producten die aansluiten op het onderwerp koffie.

Prijsvraag organiseren? Neem contact met ons op.